Забележителности около Калофер

Град Калофер е град съхранил чисто българския си характер още от създаването си. В Калофер винаги са се празнували традиционните български празници. През вековете той е бил важен културен и търговки център. Затова и сред интересните забележителности, които можете да посетите в района, ще откриете множество красиви църкви и манастири. Ще останете очаровани и от природните забележителности, на които калоферският регион е богат. Можете да станете свиделел и на многобройните български традиции, които са запазени и до днес. Не пропускайте да посетите забележителностите, които Ви представяме.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/kushta-kalofer.eu/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Нощувки в Калофер

Стаи за гости в Къща Ганови

Ако искате да разгледате всички тези забележителности и да се докоснете до магическата атмосфера на Централен Блакан, не се колебайте да запазите нощувки в Калофер. Къща за гости Ганови ще допълни Вашето преживяване като Ви позволи да се докоснете до атмосферата и духа на нашия град.